Lidia Buble, gest emoționant pentru un om al străzii

Lidia Buble, gest emoționant pentru un om al străzii

Lidia Buble se bucură de succes cu muzica ei și a devenit celebră, nu doar în România, ci și peste granițe. Cu toate astea, spre deosebire de alte vedete, pare lipsită de fițe și vorbește cu orice om pe care îl întâlnește, dând dovadă de multă bunătate.

Așa s-a întâmplat și zilele trecute, când artista a fost surprinsă vorbind cu un om al străzii și făcând chiar un gest împresionant pentru acesta.

 Artista s-a oprit la un magazin să facă câteva cumpărături, iar în parcare era un bărbat amărât care i-a cerut ajutorul. Diva l-a ascultat, dar nu i-a dat bani, ci a plecat spre magazin.

Apoi a fost filmată de paparazzii Spynews.ro, ieșind cu trei pungi mari de la cumpărături. Însă, artista se pare că nu a rămas indiferentă la rugămintea omului străzii, ci i-a dat una dintre pungi, care era plină cu mâncare. Vedeta s-a urcat apoi în mașină și a plecat spre casă.

Lidia Buble a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Răzvan Simion, însă recent matinalul de la Antena 1 a anunțat pe pagina lui de Instagram că s-a despărțit după cinci ani de relație. Cu toate acestea, cei doi locuiesc în continuare împreună și colaborează pe plan profesional, Răzvan fiind în continuare managerul Lidiei.

Citește și: