Liam Hemsworth iubește din nou. Cine este femeia care l-a făcut să o uite pe Miley Cyrus?

Miley Cyrus si Liam Hemsworth

Liam Hemsworth  a suferit cumplit după ce Miley Cyrus l-a părăsit pentru o femeie după 9 ani de relație și doar opt luni de mariaj, anul trecut,  în luna august. Celebrul actor se pare că și-a revenit acum și și-a găsit fericirea în brațele unui fotomodel.

 

Divorțul dintre Liam Hemsworth  și Miley Cyrus a fost finalizat abia luna trecută, la patru luni de la despărțire. Deși a suferit cumplit, acesta pare că și-a revenit și și-a găsit din nou fericirea în brațele unui fotomodel australian, Gabriella Brooks. Ce-i drept toată lumea a observat că noua iubită seamănă foarte bine cu fosta lui soție, însă actorul pare mai fericit ca oricând.

Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre pe o plajă din Byron Bay, Australia. Mai mult, publicația australiană 'New Idea' a confirmat faptul că cei doi formează cel mai nou cuplu din showbiz.

Liam și Gabriella și-au petrecut împreună sărbătorile, iar actorul a prezentat-o pe iubita lui  deja părinților lui, Craig și Leonie, înainte de Crăciun.

„Liam se simte foarte bine alături de Gabriella. Familia lui este de acord cu această relație și o place pe Gabriella, ceea ce este important pentru el', a dezvăluit o sursă.

 

Gabriella Brooks  este din Sidney și este  un fotomodel de success. Ea este student la Facultatea de Istorie și Arheologie. După despărțirea de Miley Cyrus, Liam a mai avut o scurtă idilă și cu actrița Maddison Brown.

Citește și: