Toată lumea a sperat că o să se împace, dar iată că actorul a depus actele de divorț. Au fost căsătoriți 7 luni, dar relația lor are peste 10 ani

Liam Hemsworth a depus actele de divort

Zilele trecute, vestea că Liam Hemsworth și Miley Cyrus s-au despărțit, după numai 7 luni de mariaj, a căzut ca un trăsnet. Au apărut tot felul de surse din anturajul lor, care au spus că, de fapt, e vorba doar despre o pauză și că actorii se vor împăca.

Apoi, de-a lungul relației lor care a durat mai mult de un deceniu, cei doi s-au tot certat și împăcat. Pe bună dreptate, toată lumea spera că vor reveni la sentimente mai bune, pentru că e clar că îi leagă multe sentimente.

Numai că lucrurile se îndreaptă clar spre divorț și nu spre o împăcare. Liam a depus deja actele de divorț miercuri, motivând prin 'diferențe ireconciliabile'.

Cei doi au un contract prenupțial, așa că Liam a cerut ca niciunul dintre soți să nu-i plătească celuilalt vreo pensie de întreținere.

E posibil ca Liam să se fi simțit atât de jignit de gesturile de afecțiune făcute de soția lui pentru o altă femeie, Kaitlynn Carter, încât să fi luat decizia la nervi, ca o demonstrație, scrie presa străină.

Apoi, în ziua în care s-a anunțat despărțirea, ea a lansat o melodie, în care vorbește despre droguri și alcool. Toți fanii au înțeles că ar fi vorba despre Liam, care ar avea aceste probleme cu dependențele, care pe fosta Hannah Montana au exasperat-o.

Vestea despărțirii celor doi a venit în 10 decembrie și imediat au apărut imagini cu Miley sărutându-se și flirtând cu Kaitlynn Carter, și ea recent despărțită.

Liam a ieșit la rampă cu o declarație, prin care i-a urat lui Miley 'sănătate și fericire'.

În timp ce Miley a ales să se consoleze în brațele unei femei, Liam a plecat în Australia, la fratele lui, Chris, și el actor. A fost filmat mergând cu el șim familia lui la restaurant sau la surfing.

Vezi și Scandal la Hollywood! Miley Cyrus şi Liam Hemsworth se acuză reciproc pentru eșecul mariajului lor

Citește și: