Leo Iorga, bolnav de cancer, a cântat în cârjă pe scenă. Cum se mai simte artistul

leo iorga, bolnav de cancer, a cantat in carje

Cântărețul leo Iorga, care de 8 ani se luptă cu cancerul, a urcat pe scenă în cadrul unui festival recent, Diskoteka, dedicat muzicii anilor 80 şi 90.

Chemat pentru a fi premiat, solistul trupei Compact a cântat o melodie în fața unui public numeros, de circa 25.000 de persoane. Deși a urcat pe scenă în cârjă, el având piciorul imobilizat în orteză, la un moment dat a renunțat la aceasta.

Leo Iorga le-a spus fanilor că a venit în faţa lor direct de la spital.

După concert, artistul a mulțumit fanilor și pe pagina sa de Facebook: 'Onorat, emoționat, fericit… un amalgam de stări cu vibrație înaltă…Unde? Festivalul Diskoteka, la Timișoara, unde am fost premiat azi. A fost copleșitor să rezonez iar cu publicul, pe stadionul Dan Păltinișan… Mulțumesc mult organizatorilor și zecilor de mii de oameni faini prezenți!'.

Deși e limpede că starea lui de sănătate e încă fragilă, artistul a mers și la vot, la sfârșitul lunii mai, postând și o fotografie drept dovadă.

În luna februarie a acestui an, cancerul a recidivat la singurul plămân cu care artistul a rămas. Atunci, familia sa încearca să strângă banii trebuitori tratamentului. O clinică din Germania a acceptat să îl trateze, dar tratamentul costa 70.000 de euro.

În ultimii ani, Leo Iorga a fost supus mai multor intervenții chirurgicale, dar boala a recidivat, apărând metastaze la cap, la glanda suprarenală, apoi din nou la cap, din nou la plămân.

Vezi și Leo Iorga, de la Compact, trece iar prin momente cumplite. Tumoarea a recidivat la singurul plămân rămas

Citește și: