El este cântărețul care vinde sau donează tot ce are! Trăiește într-o rulotă, pentru că bunurile materiale nu mai au nicio importanță pentru el

Lenny Kravitz vinde tot ce are

La 54 de ani, Lenny Kravitz, care a concertat și în România, a ajuns la concluzia că bunurile materiale nu sunt importante pentru el și se poate lipsi fără nicio problemă de ele. A decis să vândă sau să doneze tot mai multor persoane aflate în nevoie.

De altfel, de mulți ani, artistul care are origini extrem de amestecate, trăiește oricum în rulotă, în Bahamas, de unde era mama sa, actrița Roxie Roker.

Mai mult, fără a face vâlvă din asta, împreună cu un medic dentist, dr. Jonathan Levine, a construit o clinică, prin intermediul căreia acordă consultații gratuite persoanelor nevoiașe din Bahamas. 'E cel mai bun sentiment din lume', spune el.

'Cel mai frumos sentiment din câte există. Mamea mea întotdeauna spunea că caritatea începe de acasă', declara atristul.

Este foarte bun prieten cu iubitul fostei soții

Lenny, care are inclusiv origini evreiești și ucrainene, din partea tatălui său, a fost căsătorit cu actrița Lisa Bonet, mariaj din care a rezultat singura fiică a vedetei. Zoe Kravitz are în prezent 30 de ani și este model, cântăreață și actriță.

Deși a divorțat de Lisa acum mulți ani, Lenny are o relație foarte bună nu doar cu aceasta, ci și cu actualul ei patrener, Jason Momoa. 'Îl iubesc, el îmi iubește (ca un tată – n. red.) fiica și eu le iubesc copiii și cu toții formăm o mare familie. E frumos așa!', a declarat Lenny Kravitz.

10În prezent, Lenny Kravitz, care în trecut a format pereche cu Vanessa Paradis, Nicole Kidman, dar și Adriana Lima, e singur, dar pregătit să aibă o relație serioasă, totală. 'Sunt cu adevărat pregătit pentru asta. Cred că lucrurile vin la tine când ești pregătit', declară optimist Lenny Kravitz.

Citește și: