Trece prin chinuri groaznice. O actriță nu mai scapă de probleme. A fost iar operată, pentru a-i fi îndepărtat un ovar

Lena Dunham ovar extirpat

Actrița Lena Dunham, cunoscută din serialul ”Girls”, trece din nou prin clipe dificile. După ce, anul trecut, a suferit o histerectomie, fiindu-i îndepărtat uterul, acum a rămas și fără un ovar.

”Ieri am suferit o operaţie de două ore pentru a-mi scoate ovarul stâng, care era înconjurat de ţesut cicatricial, ataşat de intestin şi apăsa pe ţesuturile nervoase, lucru care îmi îngreuna mersul la toaletă sau deplasarea”, și-a informat ea fanii, postând și o fotografie pe patul de spital.

”În ultima lună, situaţia s-a înrăutăţit din ce în ce mai tare şi am ajuns un burrito care arăta a om”, a mai scris actrița pe o rețea de socializare, menționând că a petrecut nouă ore la recuperare, cu tensiune arteriară foarte scăzută.

În postarea de pe Instagram, vedeta mai punctează o realitate: în timp ce ea e norocoasă să aibă o asigurare medicală bună, nu toate femeile au acest noroc. Actrița se declară șocată că accesul la serviciul medical nu e un drept, așa cum ar trebui, ci un privilegiu, fapt ce i se pare ”umilitor”.

Vezi și Anca Serea are o boală de care suferă de ani buni. Merge săptămânal la spital. Din păcate, și copiii au moștenit-o

Citește și: