Legendarul cântăreț Al Bano s-a căsătorit la 74 de ani! Mireasa e și ea faimoasă

Al Bano s-a recăsătorit la 74 de ani

După ruptura de cea care i-a fost parteneră de viață zeci de ani, faimoasa Romina Power, legendarul cântăreț italian Al Bano s-a recăsătorit. La 74 de ani, starul și-a unit destinul cu cel al altei vedete extrem de iubită în Peninsulă, Loredana Lecciso, 44 de ani. Aceasta l-a cunoscut pe Al Bano pe vremea când era asistentă Tv și avea doar 30 de ani.

Întregul mapamond cunoaște povestea de iubire dintre Al Bano Carrisi și frumoasa Romina Power, relație care a durat peste 30 de ani. Melodiile lor, 'Felicita' sau 'Sempre Sempre' sunt și acum fredonate de români. Cu toate că erau adorați de milioane de fani, cei doi și-au spus adio în urma unei tragedii de proporții. Fiica lor cea mare, Ylenia a dispărut fără urmă în orașul american New  Orleans, pe când se afla în vacanță. Avea 23 de ani. Nici până în ziua de azi nu se știe dacă a fost ucisă sau a ales să se izoleze la mânăstire așa cum a fost vehiculat în presă mulți ani. Deși au încercat să lupte pentru a-și salva căsnicia, Romina și Al Bano au divorțat în 1999.

Citește și: Pierderea mirosului, un semn timpuriu al celei mai frecvente boli apărute la bătrânețe

Noua soție e mai tânără cu 30 de ani

În anul 2003, Al Bano a cunsocut-o pe frumoasa Loredana Lecciso, o ftă fr

umoasă care ăși expunea trupul la televizor. Cei doi au început o relație, în ciuda diferenței de vârstă. Loredana i-a dăruit doi copii, o fată și un băiat. Deși sunt împreună de atât de mult timp, Al Bano nu a cerut-o niciodată de soție, până luna trecută, când a fost la un pas de moarte. Pe când se aflau în orașul Bari, Al Bano s-a simți rău suferind o ischemie miocardică, potrivit presei din Italia. Loredana nu l-a părăsit nicio clipă până s-a pus pe picioare. Apoi, recuperat, legendarul star italian a cerut-o de soție. Zilele trecute, cei doi au făcut nunta în secret. Conform unor surse, ceremonia ar fi avut loc în Belarus, la vila unor prieteni.

Întrebată despre nuntă, Romina Power a afirmat că nu știe nimic. 'Oricum nu aș fi fost invitată. Nu suntem în cele mai bune relații', a declarat ea pentru revista Novella 2000. Proaspeții miri locuiesc acum pe o proprietate uriașă. de 400 de hectare, unde Al Bano produce vinuri extrem de apreciate.

Citește și: