Legendarul actor Sir Roger Moore a murit la 89 de ani. A fost răpus de cancer

Legendarul actor Sir Roger Moore a murit la 89 de ani. A fost răpus de cancer

Fostul star  James Bond Sir Roger Moore a murit marți în Elveția, după o scurtă luptă cu cancerul. Celebrul actor englez avea 89 de ani.

Anunțul a fost făcut de familia acestuia, care a previzat că starul a murit înconjurat de iubire. „Cu inimile grele, trebuie să vă anunțăm vestea tristă că tatăl nostru, Sir Roger Moore, a murit astăzi. Suntem toți devastați', au anunțat copiii acestuia.

 

Moartea celui mai longeviv actor care l-a interpretat pe agentul 007 a venit la doar un an, după ce Moore a anunțat că  fiica sa vitregă, Christina Knudsen, a murit la doar 47 de ani tot din cauza cancerului.

„Frumoasa noastră fiică Christina a pierdut lupta cu cancerul pe 25 iulie, ora 10 dimineața. Avem inimile frânte', a scris anul trecut, Sir Roger Moore.

Roger Moore a devenit cunoscut  după apariția sa în filmul „Sfântul', însă la nivel mondial a devenit celebru după apariția în filmul James Bond. El  interpretat rolul agentului 007 de şapte ori, devenindactorul care a apărut în cele mai multe filme din celebra serie.