Le-au dat lacrimile! Ce s-a întâmplat la botezul prințului Louis. Anunțul făcut de palatul Kensington

Le-au dat lacrimile! Ce s-a întâmplat la botezul prințului Louis. Anunțul făcut de palatul Kensington

Botezul prințului Louis a fost unul plin de momente emoționante și cel mai dezbătut subiect din presa britanică. Kate Middleton pare topită după  mezinul familiei ei, iar toți invitații de la botez aproape au izbucnit în lacrimi, în momentul în care ducii de Cambridge au avut grijă să-i aducă un tribut prințesei Diana, pe care și-ar fi dorit-o alături de ei.

Prințul Louis a fost botezat luni, 9 iulie, la Capela Regală de la palatul St James. Imaginile în care Kate a fost surprinsă în timp ce-și privea topită fiul, care dormea liniștit la ea în brațe, în bisrică a avut loc un alt moment extrem de emoționant. Și anume, cel în care Kate și William i-au adus un omagiu regretatei prințese Diana, prin intermediul muzicii.

Citește și:  Cadoul special pe care prințul Louis l-a primit de la unchiul lui, prințul Harry. Are o legătura emoționantă cu regretata prințesă Diana

Prințul William și Kate i-au adus un omagiu regretatei prințese Diana

Palatul Kensington a anunțat că muzica aleasă de William şi Kate pentru eveniment a fost  „Rhosymedre”, imnul preferat al lui Lady Di, ce a fost cântat și la funeraliile acesteia în 1997.

După ceremonia emoționantă, ducii de Cambdrige și invitații de la botez au mers la Clarence House, unde au organizat un ceai privat.

Prințul William și Kate Middleton s-au afișat la botezul prințului Louis pentru prima dată împreună cu toți cei trei copii ai lor.

Citește și: