Lavinia Pîrva trăiește una dintre cele mai bune perioade din viaţa ei. Artista a devenit doamna Bănică, are un single în promocare  și este într-o formă fizică de invidiat. După ce a fost criticată că a pus câteva kilograme pe ea, frumoasa brunetă s-a ambiționat și a reușit să slăbească spectaculos. Ea s-a apucat serios de sală, iar pe contul ei a postat mai multe filmulețe cu antrenamentele intense pe care le face, iar acum afișează un abdomen plat și a revenit la formele perfecte.

Citește și:  Un bărbat adevărat! Jamie Oliver a prins un hoț care încerca să-i spargă casa

Lavinia Pîrva nu mănâncă după ora  18.00

Lavinia Pirva, in costum de baieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Pe lângă asta, cântăreața le-a dezvăluit faniilor ei secretul siluetei perfecte, mărturisind că întotdeauna a încercat să menţină un echilibru şi să aibă armonie.
”Întotdeauna am considerat că o alimentaţie echilibrată este cheia către un corp și o minte sănătoase. Mențin totul in armonie: corp, minte si suflet”, le-a spus Lavinia Pîrva prietenilor ei virtuali, într- postare mai veche.

 

View this post on Instagram

 

#antrenament @nedelcucorinaelena

A post shared by LAVINIA (@laviniapirvaofficial) on

Mai mult, soția lui Ștefan Bănică Jr susține că după șase seara nu mai mănâncă absolut nimic și asta o ajută foarte mult în digestie.

Citește și: