Lavinia Pîrva, schimbare de look spectaculoasă! Cum arată artista însărcinată în șapte luni

Lavinia Pîrva, schimbare de look spectaculoasă! Cum arată artista însărcinată în șapte luni

Lavinia Pîrva va deveni în cirând mamă pentru prima dată, însă artista e plină de surprize. Deși burtica este destul de mare, frumoasa brunetă se pregătește pentru lansarea unui nou videoclip, pentru care a trecut și printr-o schimbare de look.

 

Soția lui Ștefan Bănică va deveni în mai puțin de două luni mămică de băiețel, însă aceasta este în continuare foarte activă. Ea pregătește lansarea unui nou single și videoclip, intitula „Mama Juana', pentru care a trecut și printr-o schimbare de look spectaculoasă.  Ea și-a pus extensii și și-a făcut breton, iar noua tunsoare pare să o prindă de minune.

Frumoasa cântăreață este însărcinată cu primul copil, artista spunând că urmează să nască  undeva prin luna mai, când primăvara va întâlni vara. Lavinia a ținut totul secret, iar cel care a făcut anunțul că vor deveni părinți a fost Ștefan Bănică. Artistul a făcut dezvăluit fericita veste pe scena Sălii Palatului, unde a susținut un concert.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică formează un cuplu de șase ani

Artista a mărturisit de mai multe ori că își dorește să devină mamă, iar acum visul i s-a împlinit și radiază de fericire

 

În ciuda diferenței de vârstă dintre ei, Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Junior trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de  aproape șase ani și se iubesc ca doi adolescenți. Ei au început o relație la scurt timp după ce artistul a divorțat de Andreea Marin, iar în 2017 s-au căsătorit, în mare secret, în Bulgaria, la Balcic.

Foto: Unica/Instagram

Citește și: