Laurette a povestit la Antena Stars prin ce chinuri și tratamente cumplite a trecut, pe vremea când era copil, din cauza prejudecăților celor din jur. ”Victimă am fost și eu când eram mică și știu ce înseamnă sa te umilească alți copii în școală. Îmi aduc aminte cum mă făceau cioară și râdeau de mine, la baie, că sunt neagră și negrii nu au voie la baia albilor.

Sau cum mă spălau iarna cu zăpadă, să mă fac albă, să pot intra în curtea școlii, cum mă trăgeau de păr, că aveam părul creț – că na, așa au negrii părul creț – și mă trăgeau tare de păr, îmi ziceau că am păr de oaie neagră.

Îmi aduc aminte cum încă la facultate, în anul 1, colegii aduceau ciocolată albă și făceau mișto de mine, să mănânc, să mă pot murdări și eu la gură!!! Da, și astea sunt doar câteva umilințe, am crezut că în timp vor dispărea dar nu”, a povestit Laurette.

Și fetița ei a fost umilită

Din păcate, de astfel de umilințe nu este scutită nici fiica vedetei. ”Fetița mea, anul trecut, într-o școală de stat, a avut parte de o astfel de agresiune din partea unui coleg de clasă, în urma căreia a rămas fără un dinte, urmând ședințe la psiholog, să își poată reveni, să treacă peste trauma suferită și de a o convinge să se întoarcă din nou la școală, întrucât a refuzat timp de 2 săptămâni.

Nimeni, dar nimeni nu a luat nicio măsură, ba din contră au încercat cu toții să mușamalizeze cazul fetiței mele, atât conducerea școlii, cât si învățătoarea, spunându-mi că putem rezolva dacă lipim dintele în cabinetul medical din școală. Vă dați seama ce durere era în sufletul meu”, a mai povestit modelul și cântăreața.

Vezi și Laurette este în stare de șoc! Bunicul ei a ieșit din spital plin de vânătăi: „Mi-e scârbă de sistemul medical românesc” | FOTO

Citește și:

Mirela Vaida le-a închis gura cârcotașilor: ”Este moldoveancă, iar asta spune multe…”

Cornelia Catanga s-a despărțit de soț, după 33 de ani. Primele declarații