Laurențiu Duță de la 3 Sud Est, distrus de durere. Și-a pierdut mama. Mesajul emoționant pe care acesta l-a postat pe facebook

Laurențiu Duță de la 3 Sud Est, distrus de durere. Și-a pierdut mama. Mesajul emoționant pe care acesta l-a postat pe facebook

Laurențiu Duță, unul dintre cei trei membri ai formației 3 Sud Est, trece acum prin clipe cumplite. Acesta și-a pierdut mama.

Mama artistului, Ioana Duță,  a încetat din viață după o luptă lungă cu o boală grea, potrivit site-ului gazetanavodari.ro.  La scurt timp după anunț, artistul a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de facebook.

„Mama pentru tine voi fi puternic. Mi-ai spus că mă vei veghea de acolo de sus. Te voi face mândra așa cum sper că am reușit pana acum. E nedrept ca ai plecat …dar se pare ca nu noi decidem. Te iubesc mai mult decat ai crezut si iti multumesc pentru tot. Am facut tot posibilul sa te salvez. Suflet pur, sper ca intr-o zi sa ne revedem. Dumnezeu sa te ocroteasca, dupa atata suferinta!', a scris acesta pe pagina sa de facebook.

Ioana Duță a fost operată și tratată în Germania și periodic era adusă la București de la Năvodari personal de Laurențiu Duță (40 ani) pentru controale perioadice. Ea era căsătorită de aproape o jumătate de veac cu chitaristul și solistul Titi Duță.