Laura Cosoi, în rochia de mireasă! ”Așa îmi așteptam soțul”

Laura Cosoi in rochie de mireasa

Greu de crezut, dar au trecut deja 4 ani de când Laura Cosoi a spus 'da'. Iar actrița a ținut să puncteze momentul într-un mod care i-a făcut extrem de fericiți pe fani.

Vedeta din 'La bloc' a postat pe Instagram o fotografie în rochia de mireasă, dar într-un decor cu totul atipic. 'Asa imi asteptam sotul acum 4 ani, la nunta traditionala din Ardeal! Azi ne tinem pruncul in brate si ne intrebam cum de am fost vreodata doar noi doi', a scris ea pe rețeaua de socializare.

În fotografie, Laura Cosoi pare o zână, o Cosânzeană, iar camera în care se află e una țărănească, autentică, desprinsă parcă dintr-un trecut îndepărtat. Cuverturi cum aveau bunicii noștri, perdele colorate, flori și multă lumină.

Un decor simplu, dar vesel, colorat și mai cu seamă autentic.

Nu e de mirare că fotografia a strâns mii de aprecieri.

Sunt 4 ani de la nuntă, dar 7 de relație, a mai scris vedeta pe aceeași platformă de socializare.

Cât despre afirmația vedetei de la final, cu siguranță Laura Cosoi nu prea mai știe cum era viața în doi, acum fiind copleșită de îndatoririle de mămică.

Ce o macină în prezent este dacă să o trimită pe Rita la creșă sau să-i ia o bonă.

Recent, Laura Cosoi a mai arătat o frântură din viața ei. A postat o fotografie în care apare aranjată până la ultimul fir de păr, într-o postură ușor provocatoare. Comentariul însă aduce pe toată lumea, inclusiv pe ea, la realitate.

'Stiu, pare ca sunt o adevarata doamna care nu a trecut in viata ei prin bucatarie, dar daca m-ati vedea in acest moment inconjurata de cratite, bavetele si tot ce presupune preprarea unui pranz pentru Rita nu as mai fi atat de interesanta….zic eu!', scrie vedeta, ușor amuzată de situație.

Vezi și Laura Cosoi a revenit la silueta de înainte de sarcină! Cum arată acum în costum de baie

Citește și: