Artistul Vitas sau “Vocea de diamant”, așa cum este supranumit și va cânta în data de 7 aprilie, la Sala Palatului, este nelipsit prin muzica lui de la nunțile din familia Laurei Cosoi.

”Și eu, si cei din familia mea iubim muzica lui Vitas! Suntem fanii lui de ani de zile și mi s-a părut normal ca într-un moment unic, la nunta mea, toată lumea să se bucure de vocea acestui cântăreț remarcabil. Așa că, imediat după valsul miresei, am dansat cu tatăl meu, iar apoi cu socrul meu pe muzica din Opera 2 a lui Vitas. A fost un moment foarte emotionant. Până la urmă, toată lumea a dansat cu toată lumea pe această melodie!”, a dezvăluit Laura Cosoi.

Mai mult, actrița, care tocmai și-a lansat și show-ul de cooking ”Vertical Taste” pe canalul său de youtube, a mărturist că și sora ei, Alina, a dansat pe muzica din ”Opera 2” la nunta sa. ”A devenit o tradiție de familie. Sper ca și cei mici să o ducă mai departe!”, glumește frumoasa blondina.

Spectacolul pe care Vitas îl va susține pe scena Sălii Palatului pe 7 aprilie, ”History of My Love. 15 Years with You”, face parte dintr-un turneu internațional, cu care “Vocea de diamante” va merge în săli de spectacole de pe trei continente. Cele mai reprezentative hituri ale cântărețului, care i-au adus popularitatea în intreaga lume, vor fi ascultate și în show-ul de la București.

Credit foto: arhiva personală