Doliu în lumea muzicii! Un cunoscut laureat cu Grammy a murit într-un accident de mașină, la doar 41 de ani

Lashawn Daniels a murit intr-un accident de masina

Compozitorul american LaShawn Daniels, care a scris pentru Whitney Houston, Michael Jackson, Destiny’s Child sau Lady Gaga, a murit la vârsta de 41 de ani, într-un accident de mașină.

Soţia lui, April, a anunțat pe rețelele de socializare că Daniels, cunoscut drept Big Shiz, a murit într-un accident de maşină, în Carolina de Sud.

„Cu profundă tristeţe anunţăm moartea iubitului soţ, tată, membru al familiei şi prieten Lashawn Daniels, victimă a unui accident din Carolina de Sud', a anunțat aceasta.

Producător şi compozitor, Daniels a fost premiat cu Grammy în 2000 pentru „Say My Name', cântat de Destiny’s Child.

Daniels a compus, de altfel, mai multe piese nominalizate la premiile Grammy, printre care „Love and War”, a lui Tamar Braxton, „He Wasnt Man Enough”, a lui Toni Braxton, şi „The Boy is Mine”, cântec interpretat de Brandy şi Monica.

De asemenea a colaborat la piesele „Telephone”, cântată de Beyoncé, „If You Had My Love”, interpretată de Jennifer Lopez, şi „You Rock My World”, a lui Michael Jackson.

Tot de numele său se leagă și hitul 'It’s Not Right But It’s Okay', al lui Whitney Houston.

Vezi și A semnat unele dintre cele mai răsunătoare hituri din toată lumea, dar a murit la numai 58 de ani. Fusese diagnosticat cu 9 tipuri de cancer și oprise deja tratamentul

Citește și: