Lasagna cu brânză

Lasagna cu brânză

Te-ai cam săturat de carne? Organismul mai cere și altceva. Haideți să ne răsfățăm cu ceva bun și italienesc! Servim o lasagna cu brânză?

Ingrediente Lasagna cu brânză

  • 12 foi lasagna
  • 125 g mozarella
  • 220 g brânză de capră
  • 250 g cașcaval ras

Pentru sos

  • 1 litru lapte integral
  • 100 g făină
  • 30 g unt
  • sare
  • piper
  • nucșoară

1. Se prepară întâi sosul pentru lasagna, pentru care se bat cu telul laptele cu făina, și se pune pe foc.
2. Odată ce a devenit un sos gros, se adaugă untul și se potrivește de sare, piper, nucșoară.
3. Într-un vas de cuptor se pun straturi alternative de sos alb, foi de lasagna, brânzeturi, foi, sos alb.
4. Ultimul strat de la lasagna trebuie să fie de sos alb, peste care se presară cașcaval ras. Lasagna se dă la cuptor pentru 25 de minute.

Sursa foto:Northfoto/Colorise

Citește și: Lasagna cu ciuperci