Unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori din lume divorțează de cea de-a șaptea soție, la 85 de ani! Ce motiv invocă

Larry King divoréaza pentru a saptea oara

Unul dintre cei mai cunoscuți li iubiți moderatori de talk-show-uri din lume, Larry King, a depus actele de divorț de ce-a de-a șaptea lui soție, Shawn, după 22 de ani de căsnicie.

King, în vârstă de 85 de ani, și Shawn, de 59, căsătoriți în septembrie 1997, au împreună doi copii: Chance, de 20 de  ani, și Cannon, de 19.

Vedeta TV a depus actele de divorț marți, in Los Angeles. Sunt menționate diferențe ireconciliabile, iar ca dată a separării este menționată 6 iunie.

Căsnicia celor doi a fost mereu zbuciumată. În 2016 au zvonuri legate de faptul că Shawn avea o aventură de un an.

Atunci, Larry King ar fi vrut să divorțeze, dar, în cele din urmă, a decis sa mai dea o șansă mariajului. Ambii au declarat că a fost vorba doar despre zvonuri, negând relația extraconjugală.

Larry King a mai despus actele de divorț și în 2010, după ce presa de scandal a scris că Shawn, fostă prezentatoare TV și cântăreață, avea o relație cu un antrenor de baseball al fiului său. Hector Penate chiar a recunoscut relația, dar cuplul a decis atunci să rămână împreună.

Larry King, legat mulți ani de postul TV CNN, a mai fost căsătorit de șase ori, în timp ce Shawn a mai fost măritată o dată.

Vezi și Unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune a suferit un atac de cord. I s-a întâmplat chiar în ziua în care era programat la spital

Citește și: