Lara Fabian, surpriză uriașă pentru fani. Ce pregătește artista

Lara Fabian, surpriză uriașă pentru fani. Ce pregătește artista

Fanii celebrei artiste belgiene Lara Fabian sunt în extaz după ce artista a anunțat că anul acesta va lansa un nou album în limba engleză.

La 47 de ani, Lara Fabian lucrează non-stop în studio. Pe lângă concerte și turnee, ea se pregătește să lanseze până la sfârșitul acestui an un nou album, în limba engleză. Anunțul vine la doar un an și jumătate de când a lansat „Ma vie dans la tienne', care a fost un adevărat succes.

„Este primul (album în engleză) după aproape 10 ani', a spus Lara, precizând că e încântată de noile ei cântece.

Fabian, care a susținut concerte și în România, a lansat în 1999 albumul „Lara Dabian', cu melodiie „Adagio' și „I Will Love Again” (care a ocupat locul 32 în topul Billboard Hot 100), ca mai apoi să repete experiența cu albumul „A Wonderful Life', susținut de piesa „No Big Deal'. În mare secret, interpreta celebrei melodii „Je t’aime” s-a întors în studio pentru a înregistra iar un nou album în limba lui Shakespeare. „Abia aștept să vă prezint noul meu album în limba engleză. Primul după mai bine de 10 ani', a dezvăluit artista. Ulterior, aceasta a anunțat pe pagina ei de pe rețeaua de socializare Facebook că albumul conține 12 melodii. „Îmi iubesc noile melodii și sper să le iubiți și voi', a scris aceasta.

Plătită cu 150.000 de euro ca să cânte câteva minute

Considerată una dintre cele mai populare artiste din Europa, Lara Fabian, cu mai mult de douăzeci de milioane de discuri vândute, a cântat cel mai faimos cântec al ei, weekendul trecut, la Budapesta, de dragul unui om îndrăgostit.
Un om de afaceri din Ungaria, care a cerut ca numele lui să nu fie dezvăluit, i-a oferit celebrei cântărețe 40 de milioane de forinți (echivalentul a 150.000 de euro) să vină la Budapesta, să cânte la o petrecere exclusivă dintr-un club din capitala Ungariei, în timp ce el își cere iubita în căsătorie.

Lara Fabian sau Lara Crokaert, pe numele său real, s-a născut pe 9 ianuarie 1970, în Etterbeek (Bruxelles – Belgia). În primii cinci ani din viaţă, ea a locuit în Sicilia, pentru ca în 1975 să se reîntoarcă în ţara natală. Conturarea carierei sale a început în 1978, când, de Moş Nicolae, a primit în dar de la părinţii săi un pian. Odată ce acest vis al său s-a împlinit, Lara a început să compună primele sale melodii şi să participe la diferite concursuri de amatori. În 1986, ea a câştigat concursul Le Tremplin de Bruxelles, competiţie ce a dus la înregistrarea primului său single, numit „L’Aziza”.

A dovedit lumii întregi că are o voce excepţională, prin interpretarea pieselor „Adagio” şi „I Will Love Again” (numărul 1 în Bilboard). Melodii ca „I Am ho I Am”, „Love By Grace” şi „Quedate” se bucură de succes în Brazilia, Spania şi Portugalia. Prin melodiile compuse şi interpretate unic, a devenit parte a istoriei muzicii pop. Cel de-al zecelea album al său, „TLFM” aduce un omagiu celor 12 femei care au ajutat-o să devină artista şi femeia de succes care este în prezent, printre acestea numărându-se Nana Mouskouri, Celine Dion, Maurane, Dalida.