Lady Gaga a mărturisit că a suferit enorm după ce logodnicul ei a părăsit-o, dar acum zâmbeste din nou. Și-a găsit, în sfârșit, jumătatea. Imaginile cu care a cucerit internetul

Lady Gaga a mărturisit că a suferit enorm după ce logodnicul ei a părăsit-o, dar acum zâmbeste din nou. Și-a găsit, în sfârșit, jumătatea. Imaginile cu care a cucerit internetul

Lady Gaga a recunoscut că a suferit foarte mult după ce s-a despărțit de celebrul actor, Taylor Kinney, dar acum zâmbește din nou. Celebra artistă și-a găsit, în sfârșit, jumătatea. Ea a început o relație cu Christian Carino (48 de ani), agentul ei,  care o ajută să treacă cu succes peste probleme uriașe de sănătate pe care le are.

În ciuda diferenței de 17 de ani dintre ei, starul pop pare că este mai fericită. Drept dovadă stau ultimele imagini pe care le-a postat pe Instagram, de la casa ei din Malibu. Aceasta este ridicată în brațe de iubit, în timp ce pe fundal se poate urmări apusul.

Mai mult, se pare că cei doi s-au logodit, în secret, și se pregătesc de nuntă.

Citește și: Divorț-șoc la Hollywood. După 22 de ani de căsnicie își spun „Adio'

Lady Gaga se pregătește de nuntă

Cântăreaţa Lady Gaga a fost internată, luna trecută, în urma unor 'dureri fizice puternice', artista dezvăluind recent că suferă de o boală incurabilă, potrivit  BBC.

Cântăreaţa hit-ului Bad Romance a fost nevoită chiar să-și anuleze concertul de la festivalul Rock In Rio din Brazilia, din cauza problemelor de sănătate.

„Am dureri cumplite, dar sunt pe mâini bune. Eu aş face orice pentru voi, dar acum trebuie să am grijă de corpul meu. Aveți un loc special în inima mea. Vă iubesc', a scris fanilor pe Instagram. „

Artista de 31 de ani a dezvăluit recent că suferă de fibromialgie, o afecţiune incurabilă care provoacă disconfort intens pe tot corpul.

Citește și: