Bradley Cooper a părăsit-o pe Irina Shayk pentru Lady Gaga? Ghinion, cântăreața a fost fotografiată sărutându-se pasional cu altul!

Lady Gaga are un nou iubit

După despărţirea dintre Bradley Cooper şi modelul Irina Shayk au apărut numeroase speculaţii cu privire la o posibilă relaţie dintre actor și Lady Gaga, mai cu seamă că aceștia au petrecut multă vreme împreună la filmările pentru 'A star is born'. Numai că, Lady Gaga a fost fotografiată sărutându-se pasional cu un bărbat.

Cei doi au fost surprinși la o masă, pe o terasă, semn că nici nu se fereau. Ulterior a ieșit la iveală că bărbatul misterios este un colaborator al vedetei. Este vorba despre Dan Horton, în vârstă de 37 de ani, unul dintre inginerii de sunet din echipa de turneu a artistei.

„Dan este adorabil, sudic, o fire artistică şi foarte diferit de tipul hollywoodian. Acum doar se distrează şi este convenabil', a declarat o sursă.

Americanul, stabilit în Nashville (Texas), lucrează pentru Lady Gaga din noiembrie 2018. Înainte, a lucrat pentru artişti precum Camila Cabello, Ariana Grande, Bruno Mars şi Justin Timberlake.

El a fost căsătorit între 2013 şi 2016 cu actriţa Autumn Guzzardi, cunoscută din seriale de televiziune şi spectacole de pe Broadway.

Cât despre Lady Gaga, aceasta a rupt logodna cu Christian Carino în luna februarie a acestui an.

Vezi și Lady Gaga reacționează la zvonurile privind o relație cu Bradley Cooper. Cântăreața a fost văzută ieșind din casa actorului

Citește și: