Lady Gaga, în tandrețuri cu un bărbat misterios, pe balcon. Cum arată cel care i-a sucit mințile

Lady Gaga, în tandrețuri cu un bărbat misterios, pe balcon. Cum arată cel care i-a sucit mințile

S-au scurs râuri de cerneală pe marginea poveștii de dragoste dintre Lady Gaga și Bradley Cooper. Nimic nu pare însă să fie adevărat. Cântăreața a fost surprinsă în weekend cu un bărbat misterios, iar gesturile lor și ținuta ei trădeau cu vârf și îndesat intimitatea.

Înainte de Super Bowl, care a avut loc sâmbătă noapte, și unde Lady Gaga a cântat, ea a fost fotografiată în Miami cu bărbatul cunoscut doar ca Michael. Brațe în brațe, sărutându-se languros, cei doi aveau ochi doar unul pentru celălalt.

Instantaneele au fost realizate pe un balcon, iar Lady Gaga a fost surprinsă purtând doar un halat ușor, care nu putea să-i ascundă decolteul. E limpede că vedeta nu purta sutien. Și picioarele sale erau la vedere, grație unor crăpături pe lateral. De fapt, cam totul era la vedere, semn că Lady gaga nu are nimic de ascuns față de Michael.

Cei doi sunt înfățișați sărutându-se cu pasiune, iar cântăreața îl dezmiardă pe bărbatul brunet, fără grija că cineva ar putea să-i vadă.

Alte instantanee o înfățișează în lenjerie intimă, o perechie de bikini care îi lasă tot șezutul vedere, și un sutien.

Sursele spun că cei doi se întâlnesc de peste o lună, de dinainte de Sărbători, pe care le-au petrecut tot împreună.

Anterior, Lady Gaga a fost văzută cu inginerul de sunet Dan Horton. Se zvonește însă că cei doi s-au despărțit în octombrie. În decembrie, s-a scris că Lady Gaga reluase lăgătura cu fostul logodnic, Christian Carino. Se pare însă că lucrurile nu au evoluat așa cum Gaga dorea, iar cea mai bună dovadă e această nouă legătură.

Vezi și Bradley Cooper a părăsit-o pe Irina Shayk pentru Lady Gaga? Ghinion, cântăreața a fost fotografiată sărutându-se pasional cu altul!

Citește și: