”Lacrimile lunii” de Nora Roberts. Atunci când muzica devine dragoste…

”Lacrimile lunii” de Nora Roberts

'Lacrimile lunii' de Nora Roberts spune povestea unui talentat compozitor. Shawn Gallagher își petrece zilele doar într-o reverie și un vis. Se ocupă doar de muzica sa și ignoră vanitatea lumii, dar și miile de admiratoare. Pretinde că este mulțumit de viața lui, dar muzica pe care o compune spune altă poveste: cea a unui singuratic care tânjește după iubire…

Nimeni nu înțelege de ce Shawn refuză să-și folosească talentul într-un mod profitabil și nu vrea să câștige bani de pe urma compozițiilor sale. Cea mai nedumerită dintre toți este vechea lui prietenă, Brenna O’Toole. Din copilărie a fost băiețoasă și Shawn o consideră un bun amic și atât. Totuși, Brenna este îndrăgostită în secret de el de ani de zile. Însă doar atunci când Shawn cedează misterului și magiei dragostei ajunge să-și împlinească destinul ca bărbat și ca muzician. Atunci cântecul pe care îl va compune va avea ritmul inimii unei femei îndrăgostite.

Citește și: Secrete și minciuni de Nora Roberts. Umbre din trecut îi amenință fericirea

'Lacrimile lunii', o melodie cum nu s-a mai auzit

'Lacrimile lunii' de Nora Roberts ne poartă pe tărâmul minunat și mistic al Irlandei. 'Încântător de la prima la ultima filă, acest roman dovedește încă o dată că Nora Roberts este o scriitoare cu un talent incontestabil și o imaginație de o diversitate remarcabilă', scrie Publishers Weekly despre 'Lacrimile lunii' de Nora Roberts.

Citește 'Lacrimile lunii' de Nora Roberts. Cartea apare vineri, 20 septembrie, doar în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei. Romanul va fi disponibil la toate punctele de difuzare a presei la prețul special de doar 9,99 lei.

Citește și: