Au devenit soț și soție cu acte în regulă, însă au făcut un aranjament ciudat. Petreceau câteva nopți pe săptămână împreună, însă nu pe toate. Niciodată nu s-au mutat împreună, convinși fiind că aceasta este rețeta căsătoriei perfecte.

Chiar dacă nu a trăit până acum cu soțul ei în casă, actrița declară: ”Viața de femeie căsătorită e chiar bună. Iar luna acaesta ne mutăm împreună. Îl ador pe soțul meu! Este inteligent și foarte bun (…). Îmi place să fiu măritată. E amuzant”.

Paltrow, mamă a doi copii, a ales să nu locuiască împeună cu soțul ei la sfatul unei prietene, expert în intimitatea în cuplu, Michaela Boehm. Aceasta își explică astfel filozofia: ”Când cuplurile încep să locuiasă împreună, dispar entuziasmul, emoția. E valabil în toate cazurile, fie că e vorba despre starurile de la Hollywood sau de oamenii comuni.

Petreceți timp separat, departe unul de altul! Poate fi vorba despre 10 minute la finele zilei de muncă, puteți avea camere separate sau case separate. Stați separat oricât este nevoie!”.

Iar în cazul lui Paltrow și soțului ei, lucrurile nu sunt deloc simple, mai cu seamă că intervin și copiii. În special băiețelul vitreg al actriței întâmpină dificultăți când vine vorba de a uni două familii.

Nici relația dintre cele două fiice adolescente ale soților nu e una simplă și pot sări periodic scântei, a recunoscut vedeta din ”Shakespeare in love”.

Vezi și Gwyneth Paltrow a mers în luna de miere cu fostul soț și cu actualul

Citește și: