Cea mai recentă ediție „Chefi la cuțite” a adus și deciziile juraților care ales cu cine vor să meargă mai departe. Sezonul acesta a adus și o schimbare în ceea ce privește culorile celor trei echipe: așa se face că chef Bontea a primit culoarea roșie, chef Scărlătescu negru, iar chef Dumitrescu gri.

Oul i-a pus la grea încercare pe concurenții rămași în cursă care au primit provocarea de a găti în numai 20 de minute un preparat pe baza acestui ingredient. Iar tartarul, pe care chefii l-au vrut gata în doar 15 minute, a strâns și mai mult rândurile și a adus deciziile finale.

Chef Sorin Bontea conduce echipa roșie

Echipa roșie condusă de chef Bontea este formată din: Loredana Laslău (30 de ani, lucrător comercial, din Bacău), Gabriel Botezan (36 de ani, executive sous chef în SUA), Marian Cocoș (52 de ani, antrenor de box, din București), Cristian Podosu (28 de ani, liber profesionist, din București), Alexandru Bălan (26 de ani, sous chef în Anglia), Bogdan Neacșu (22 de ani, bucătar, din București).

Chef Cătălin Scărlătescu conduce echipa neagră

Echipa neagră condusă de chef Scărlătescu este formată din: Alexandru Filip (35 de ani, executive chef, din Costinești), Ionela Mureșan (31 de ani, cofetar, din Cluj), Mihai Rusu (23 de ani, bucătar, din Cluj), Marius Melniciuc (24 de ani, bucătar, din Oradea), Petru Scalețchi (28 de ani, bucătarul personal al ambasadorilor, din Chișinău), Robert Niculae (30 de ani, bucătar, din București).

echipa-neagra

Chef Florin Dumitrescu conduce echipa gri

Echipa gri condusă de chef Dumitrescu este formată din: Cristian Voicu (30 de ani, prim bucătar în Germania), Valentina Rausche (36 de ani, bucătar, din Tulcea), George Mihali (26 de ani, sous chef în Paris), Cristina Ioniță (37 de ani, bucătar, Golești de Vrancea), Marius Nistor (23 de ani, administrator și bucătar la restaurantul părinților în Belgia), Lucian Bostan (25 de ani, bucătar în Germania).

echipa-gri

Credit foto: Antena 1