La ce tehnică va apela Meghan Markle pentru a-și aduce pe lume primul copil. A uimit pe toată lumea cu decizia ei

La ce tehnică va apela Meghan Markle pentru a-și aduce pe lume primul copil. A uimit pe toată lumea cu decizia ei

Meghan Markle se pregătește să devină mama pentru prima dată în primăvara anului următor și deja își face planuri pentru marele eveniment. Ducesa de Sussex vrea să nască printr-o tehnică inedită  menită să îi asigure o naștere ușoara, fără dureri, iar decizia ei a uimit pe toată lumea.

Soția prințului Harry este însărcinată în cinci luni și pentru a-și aduce pe lume primul copil al ei și al îndrăgitului roșcovan, Meghan vrea să apeleze la o procedură care nu a mai fost folosită de nicio femeie din cadrul familiei regale.

Fosta actriță americană vrea să urmeze exemplul reginei Elisabeta, al prințesei Diana și al lui Kate Middleton  și să nască pe cale naturală, însă vrea să apeleze la hipnoză pentru a trece mai ușor peste durerile facerii. Așadar, potrivit unor surse la palat, soţia prinţului Harry ar vrea să nască prin hypnobirthing.

Meghan Markle va deveni mamă în primăvară

Hyponobirthing are rolul de a ajuta viitoarea mama să se relaxeze, să nu aibă dureri, să nu își mai contracte musculatura și, nu în ultimul rând, să nu mai elibereze hormonii stresului.

Potrivit revistei americane Hello!, Gisele Bündchen și actrița Jessica Alba și-au adus pe lume copiii cu această tehnică.

Meghan Markle și Prințul Harry se pregătesc să devină părinți pentru prima dată. Palatul Kensington a făcut anunțul la începutul  lunii octombrie, precizând că Ducele și Ducesa de Sussex așteaptă primul lor copil în primăvară.

 

Citește și: