La ce poți folosi resturile de pâine rămase. Idei utile

La ce poți folosi resturile de pâine rămase. Idei utile

Resturile de pâine rămase pot deveni noi feluri de mâncare. Chiar și deserturi delicioase. Cu puțină imaginație, îți vei impresiona familia. Iată și cum…

În orice casă se întâmplă să mămână resturi de pâine. Pe măsură ce acumulați câteva bucăți rămase din fiecare pâine, puneți-le într-o pungă la congelator, astfel încât să puteți colecta suficient pentru a le folosi.

Poate că modul cel mai favorabil al fiecăruia de a folosi pâinea rămasă este într-o budincă delicioasă de pâine.

Împărțim rețeta noastră cu o delicioasă budincă de pâine și alte modalități de a utiliza pâinea rămasă, în loc să o aruncați.

Apropos, se spune că nu este bine să arunci pâinea…așa că mai bine o transformi!

Plante care te ajută când ai diabet

La ce poți folosi resturile de pâine rămase. Idei utile

Faceți niște toasturi din resturile de pâine

Pâinea veche poate deveni cu brio pâine prăjită.

Dezgheață pâinea înghețată și întinde unt de arahide pe ea, apoi se pune într-un cuptor să se rumenească.

Faceți crutoane cu pâinea rămasă

Pâinile vechi sunt perfecte pentru a face crutoane. Tăiați pâinea în pătrate mici.

Se toarnă o cantitate mică de ulei de măsline într-o tigaie în care prăjiți pâinea.

Când devine crocantă, îndepărtați-o de căldură și scurgeți excesul de ulei cu un prosop de hârtie.

Utilizați pâinea rămasă ca umplutură

Pâinea veche funcționează bine ca o umplutură pentru o curcan sau pui.

Puteți amesteca diferite tipuri de pâine pentru a adăuga textură și varietate.

4 motive pentru care nu ar trebui niciodată să sari peste mesele principale ale zilei

Utilizați pâinea rămasă pentru a crea cochilii de patiserie

Îndepărtați coaja de pâine și așezați-o cu atenție pe o tavă de brioșă. Coaceți pâinea într-un cuptor la căldură scăzută până când pâinea devine crustă.

Apoi adăugați niște gemuri sau umpluturi dulci pentru a crea produse de patiserie.

Rețetă pentru budinca de pâine

1 lingură de zahăr alb sau brun

½ linguriță de vanilie

2 cești de lapte

2 ouă

nucşoară

stafide (opțional)

Mai întâi, untul se amestecă cu resturile de pâine rămase și puneți piesele una lângă cealaltă într-un vas. Puneți și stafide dacă doriți.

Repetați procesul ca și la musaca. Amintiți-vă că partea de unt a pâinii trebuie să fie partea orientată în jos.

Într-un castron separat, combinați ouăle și zahărul, apoi adăugați lapte și vanilie și le amestecați complet.

Se toarnă acest amestec peste straturile de pâine cu unt și se adaugă mai multe stafide pe partea de sus.

9 beneficii nutriționale pe care le are ceaiul Oolong

Coaceți budinca de pâine într-un cuptor aproximativ 40 – 45 de minute.

Odată coaptă, lăsați-o să se răcească și apoi serviți cu smântână sau înghețată.

Din resturile de pâine rămase se poate face un pesmet ideal ce poate fi folosit la numeroase preparate.

Folosirea eficientă a resturilor se poate dovedi a fi recompensă, atât pentru mesele familiei cât și pentru buget.

Îți punem la dispoziție un dicționar medical de boli, semne, simptome și metode de tratament, care să te ajute să afli mai multe despre corpul tău și despre modul în care el funcționează.

Sursa foto

Loading...