Sinistru! La 95 de ani, un bărbat s-a trezit la propria înmormântare, tocmai când…

s-a trezit la propria inmormantare

O înmormântare nu e o reuniune veselă prin definiție. Iar atunci când personajul central, cel pentru care toți s-au adunat pentru a-l conduce pe ultimul drum, se trezește brusc, poate deveni nu doar sinistru, ci chiar traumatic. Cel puțin în primele momente, până ce cei din jur conștientizează că nu mai au motiv de doliu.

S-a întâmplat recent în India, unde 'mortul' s-a trezit tocmai când cei din jur începuseră baia rituală.

Budh Ram își pierduse cunoștința sâmbătă seară, după ce s-a plâns de dureri în piept. Când familia l-a găsit, a chemat imediat un medic. După ce l-a consultat, verificând semnele vitale, medicul l-a declarat mort.

Au fost anunțate rudele, a fost chemat preotul și organizate funeraliile. Bărbații s-au ras în cap, așa cum cere tradiția locului și se pregăteau să-i facă decedatului baia rituală. Când au început să toarne apă rece pe corpul său, acesta s-a trezit brusc și a început să tremure, a povestit fiul cel mare al lui Ram. A fost dus imediat în pat, unde nu a stat decât câteva minute. S-a ridicat apoi cu chef de vorbă, dornic să știe ce se întâmplase.

Întrebat ce-și amintește dintre cle întâmplate, Ram a povestit că, sâcâit de durerile în piept, a decis să se culce, sperând că așa se vor potoli. Ceea ce se și întâmplase. 'Un miracol!', crede fiul său și toți cei care se pregătiseră de înmormântare.

Presa străină punctează însă că singurul miracol care s-a întâmplat e faptul că medicul are o diplomă.

Vezi și Incredibil! S-a trezit din comă când i-a fost pus bebelușul pe piept. Nici nu știa că născuse

Citește și: