Actorul nu ieșise să-și facă piața, ci să vândă la tarabă. După ce a cărat spre piață câteva lădițe cu legume proaspete, ajutat fiind de fiul cel mic, a descărcat marfa și a stat la vânzare aproximativ o oră.

În ciuda vârstei înaintate, actorul își ajută fiul cel mic, care are o afacere în domeniul agricol. Operat de hernie de disc şi de rinichi, cu tensiune şi dureri de picioare, actorul face ce poate pentru a-și ajuta familia.

„Îmi place să fac asta pentru că îmi place să fiu printre oameni, să-i văd cum se uită la produse, cum negociază…

Legumele sunt excelente, eu toată vara numai de la fiul meu am mâncat. Îmi aducea prospături cu lădiţele la Sinaia, acolo unde am stat izolat cu soţia mea. Am avut noroc că s-a apucat de treaba asta pe care o face cu o pasiune extraordinară şi toată vara am profitat de producţia lui. Am mâncat bio, dar m-am şi îngrăşat bio în izolare. Nu mult, 2-3 kg”, a mărturisit el pentru Click!.

Cât despre prețuri, acestea arată cam așa: kilogramul de roşii 6 lei, cel de ardei kapia în mai multe culori 10 lei, guliile 6 lei, iar sucul de roşii 15 lei litrul.

Fiul cel mic al actorului este absolvent de Drept și ASE, dar s-a decis să se dedice pasiunii sale: grădinăritul. Aroape de București, acesta a amenajat un solar, iar recoltele de roșii și ardei, gogoșari și vinete sunt mulțumitoare.

Vezi și Tu știi care este porecla lui Alexandru Arșinel? Ce-și dorește de ziua lui, la 81 de ani

Citește și:

Nepoțica Deliei a făcut testul Covid-19. Reacția micuței e adorabilă!

Anunțul făcut de Pepe în urmă cu puțin timp: „Familia noastra a fost binecuvântată cu încă o…”