La 79 de ani, Jane Fonda dezvăluie că folosește jucării sexuale

La 79 de ani, Jane Fonda dezvăluie că folosește jucării sexuale

Jane Fonda nu doar că arată senzațional la cei 79 de ani, ci aceasta a dezvăluit că în ciuda vârstei sale înaintate este și foarte activă sexual și chiar folosește jucării sexuale.

Vedeta de la Hollywood a fost invitată în celebra emisiune „The Ellen DeGeneres Show', unde a reușit să uimească audiența. Ea a vorbit despre rolul ei din serialul „Grace and Frankie', unde joacă rolul unei femei care descoperă și încearcă diferite jucării sexuale. Însă, potrivit revistei „Self', aceasta a lăsat publicul mască când a dezvăluit că deși personajul ei abia descoperă astfel de „jucării', ea le folosește de mult timp. Jane a reușit să o pună până și pe Ellen DeGeneres în dificultate, în momentul în care a scos dintr-o pungă în vibrator mov și i-a arătat prezentatoarei cum se folosește. 'Suntem în miezul zilei…Nu pot să arăt așa ceva în emisiune', a spus Ellen.

Face exerciții fizice zilnic

Însă, celebra actriță nu s-a lăsat până nu l-a arătat și publicului, ridicându-l repede din cutie.  Mai mult, Fonda a mărturisit chiar că are un vibrator, pe care și-l pune atârnat de gât și arată ca o bijuterie frumoasă de argint. Întrebată de DeGeneres, dacă o ajută cu ceva jucăria-accesoriu când iese în oraș, actrița i-a răspuns candid „depinde cu cine ești sau dacă baia arată frumos'.
Nu este prima dată, când starul vorbește despre sex. Într-o carte despre viața ei, apărută în 2011, ea recunoaște că a devenit dependentă de sex pe parcursul mariajului cu primul soţ, Roger Vadim, cu care s-a căsătorit în 1965. Actrița a povestit că după trei ani de căsnicie, soțul ei i-a mărturisit că nu i-a fost fidel niciodată și a sfătuit-o să-i urmeze exemplul şi să-şi împărtăşească experinţele unul altuia. De teamă să nu-și piardă soțul, Jane l-a ascultat și chiar aducea acasă femei pentru acesta.

În ceea ce privește secretul tinereții ei, Jane Fonda a mărturisit că se menține în formă cu tehnici din balet combinate cu mișcări de aerobic și dans, precizând că nu trece nici o zi fără să facă exerciții fizice.