La 52 de ani, Halle Berry și-a făcut un tatuaj uriaș! | FOTO

Halle Berry si-a facut un tatuaj

Actrița Halle Berry nu se teme nici de ace, nici de ce 'o să spună lumea'. Vedeta tocmai și-a făcut un tatuaj pe întreg spatele, pe toată lungimea coloanei vertebrale.

Imediat l-a și arătat celor peste 4,7 milioane de fani de pe Instagram. Fotografia postată pe contul de socializare e deopotrivă sexy și amuzantă. Vedeta apare cu spatele gol și într-o fustă argintie, fluidă, dar e în fața aragazului, unde, cel mai probabil, prăjește niște ouă.

 

View this post on Instagram

 

Who says Im not a mermaid 🧜‍♀️

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Lângă fotografia aplaudată de fani, Halle a scris: 'Cine a spus că nu sunt o sirenă?'.

Cei care îi urmăresc postările lui Halle Berry știu că aceasta nu se teme să fie autentică, asumându-și destule riscuri. Nu o interesează niciodată să placă tuturor, iar personalitatea ei transpare din fiecare instantaneu.

Tatuajul e o 'achiziție' nouă, pentru că la gala decernării Globurile de Aur pe spatele vedetei nu se vedea nici urmă de cerneală.

Vedeta va putea fi văzută curând în filmul 'John Wick: Chapter 3 – Parabellum', în care joacă și Keanu Reeves. Pelicula urmează să fie lansată în luna mai a acestui an.

Vezi și Secretul frumuseții lui Halle Berry e unul la care apelează milioane de românce și habar n-au că le ține tinere: 'Fierbeți-le și beți zeama!'

Citește și: