La 44 de ani, vedeta noastra a învățat să meargă pe bicicletă: ”Am mai câștigat o luptă cu mine însumi și mă bucur ca un copil”

cornel ilie a invatat sa mearga pe bicicleta

E bărbat în toată firea, dar până la 44 de ani, cântărețul nu bifase asta: mersul pe bicicletă. Și cu totții știm că, cu cât întârzii mai mult să faci un lucru, cu atât e mai greu de făcut.

Cel care și-a luat inima în dinți și s-a suit, pentru părima oară, pe două roți, e Cornel Ilie, solistul trupei Vunk.

Artistul a urmat nişte cursuri de iniţiere găsite pe Internet, iar acum se bucură din plin de plimbări.

Am făcut-o şi p-asta. Am învăţat să merg pe bicicletă! Da, la vârsta asta. N-am avut niciodată bicicletă', mărturisește pe Instagram artistul, unde a postat și o fotografie în care poartă casca de protecție.

'Poza cu casca este făcută acum câteva zile, la prima oră de învăţat. Acum o săptămână m-am înscris la nişte cursuri de iniţiere găsite la o simplă căutare pe net. Azi am făcut primul meu kilometru cu bicicleta şi pentru mine asta este o performanţă uriaşă, chiar dacă pentru cei mai mulţi dintre voi asta înseamnă aproape nimic.

Eu am mai câştigat o luptă cu mine însumi şi mă bucur ca un copil la prima lui bicicletă. Totuşi, pentru o perioadă, dacă mă vedeţi pe bicicletă să nu vă apropiaţi prea tare, încă pot fi periculos. Păstraţi şi distanţarea socială şi cea necesară. M-am născut în 1976, dar pot să renasc oricând', a a mai scris, sincer și amuzant, Cornel.

Vezi și Face parte dintr-o trupă care făcea furori. Din păcate, cântărețul a suferit un accident de motocicletă

Citește și:

Horia Brenciu, mesaj inedit de ziua sa: 'Voiam sa fac un…' Cum s-a pozat cu cei patru copii

Tu știai că Jennifer Lopez are două surori? Cum arată acestea, dar și mama lor