”Au început ca prieteni, dar relația s-a transformat în altceva”, a povestit o sursă recent. Bărbatul de care Jennifer s-a îndrăgostit până peste urechi este un coleg de breaslă, starul HBO Arturo Del Puerto, care îi e și coleg de platou.

Cei doi joacă în serialul de comedie ”Camping” și se bucură la maximum de timpul petrecut împreună, atât la filmări, cât și în afara acestora. ”A fost de la început clar pentru toată lumea că scânteia era acolo”, a mai spus sursa din anturajul celor doi.

De altfel, și actrița mărturisea recent, referindu-se la serialul în care joacă: ”Mă simt foarte fericită pe platoul de filmare. E bine să râzi timp de 12 ore, zilnic”.

Își trimit bilețele de amor ca niște școlari

Jennifer e atât de îndrăgostită e colegul ei încât abia așteaptă să mergă zilnic la muncă, a mai povestit sursa. Iar sentimentele sunt reciproce, așa că lucrurile stau cum nu se poate mai bine. Pe parcursul zilei, cei doi își trimit bilețele de dragoste, întocmai ca niște îndrăgostiți. ”Nu se poate opri din zâmbit atunci când vorbește despre el”, mai spune sursa. În plus, programul le permite să petreacă împreună câteva seri pe săptămână doar ei doi.

Arturo Del Puerto, iubitul actritei

Apropiații se așteaptă ca Jennifer și Atruro să confirme relația cât se poate de curând, mai ales că el este tot ce actrița, despărțită din 2015, putea căuta la un bărbat. ”E amuzant, talentat și are o inimă mare”, mai spune sursa. ”În plus, se poartă minunat cu copiii, iar pentru ea e foarte important acest aspect, din moment ce are trei copii”, mai adaugă sursa.

Și, din câte se pare, Arturo este și foarte înțelegător și răbdător. Jennifer i-a fost în ultima perioadă alături fostului ei soț, Ben Affleck, care se luptă cu dependența de alcool.

Citește și: