L-ai văzut printre oale, tigăi și țipând la concurenți. Dar știai cum arată Gordon Ramsay la plajă, mai ales că a slăbit 22 de kilograme? Iată cu ce dietă

Gordon Ramsay la plaja

Pe Gordon Ramsay îl știi din emisiunile culinare, unde uneori gătește împreună cu copiii săi. Îl știi și din emisiunile-concurs de gătit, unde adesea țipă fără milă la concurenți. E unul dintre cei mai talentați și bogați chefi din lume. Într-o vreme, însă, tot gustând din bucatele pe care le pregătea, luase proporții. A remediat asta și iată-l mai mai slab cu 22 de kilograme.

 Toată lumea observase că a slăbit, dar nimeni nu știa câte kilograme. Recent s-a aflat că e vorba despre peste 22 de kilograme. Iar schimbarea e fabuloasă, după cum se vede într-o fotografie postată chiar de Gordon Ramsey pe Instagram. Și mult aplaudată de fani, care s-au întrecut în a-l felicita pe rețeaua de socializare.

Celebrul bucătar, în vârstă de 51 de ani, originar din Marea Britanie, tocmai s-a întors din vacanța petrecută în SUA, unde a fost împreună cu familia – soția și patru copii. A revenit repede în țară, pentru că în weekend a participat alături de doi dintre copiii săi la un triatlon (competiție care însumează trei probe).

Prin urmare, tocmai am aflat și cum se obține un astfel de corp: dietă și sport, mult sport. Rezultatele apar, indiferent de vârstă.

Cum a slăbit Gordon Ramsay

Cât privește dieta, celebrul bucătar a dezvăluit ce a funcționat în cazul său: renunțarea la lapte și brânză. Le-a înlocuit cu lapte de migdale, pe care îl consuma dimineața.

Apoi, a consumat multă apă, mai ales înainte de masă. Întotdeauna câteva pahare înainte de a mânca.

Și-a permis, din când în când, și mici trișări, constând în ciocolată consumată după antrenament.

Vezi și Habar n-aveai ce băiat mare are unul dintre cei mai faimoși bucătari din lume. Și îi seamănă leit|FOTO

Citește și: