Kristoff St. John, actorul din ”Tânăr și neliniștit” care a murit la începutul lunii trecute, a fost înmormântat. Logodnica lui nu a avut voie să-l conducă pe ultimul drum: ”Nu e drept”

Kristoff St. John din tanar si nelinistit a fost inmormantat

Luna trecută, Cetatea Filmului afla cu stupoare că actorul Kristoff St. John, cunoscut din serialul ”The Young and the restless” (Tânăr și neliniștit), a fost găsit fără viață în propria casă în 3 februarie, o supradoză de alcool fiind cea care l-a ucis. Luni, acesta a fost condus pe ultimul drum de cei apropiați. Nu însă și de logodnica lui.

Cea care a organizat funeraliile a fost fosta soție a lui Kristoff St. John. Logodnica acestuia nici nu a participat la înmormântare. Kseniya Mikhaleva, un model în vârstă de 25 de ani, este din Rusia și nu a primit viză pentru SUA.

Aceasta se logodise cu actorul în septembrie 2018. Într-o postare pe Instagram, aceasta a spus că are inima sfărâmată de durere din cauză că nu-și poate lua rămas bun de la St. John.

”În urmă cu câteva săptămâni am aplicat pentru o viză de urgență, pentru a participa la funeralii și a-i spune adio logodnicului meu iubit. Răspunsul a fost <<nu>>. Inima mea e sfărâmată de durere”, a scris aceasta pe rețeaua de socializare.

”Vreau să fiu cu el, cu familia lui, cu prietenii lui”, a mai scris ea.

”Trec prin toate acestea cu o uriașă durere în suflet, realizând că nu am ocazia să-i spun adio și să-i pun flori pe mormânt. Nu e drept, nu e cinstit”, a mai transmis aceasta.

După slujba care a avut loc în Westlake Village, California, și unde a cântat Kenny Lattimore, actorul a fost îngropat alături de fiul său, Julian, care și-a luat viața în 2014, la vârsta de 24 de ani. Actorul nu a putut trece niciodată peste sinuciderea fiului său.

Vezi și Un actor celebru din “Tanar si nelinistit” a fost descoperit mort. Un destin trist…

Citește și: