O știi din serialul Cheers, dar habar n-aveai asta despre ea. John Travolta e dragostea vieții ei: ”Când ești pe drum și faci un film, e foarte ușor să te îndrăgostești”

Kirstie Alley s-ar fi maritat cu John Travolta

Cu siguranță unul dintre actorii cu mare trecere la femei, mai ales în tinerețe, e John Travolta. Câte au oftat și încă mai oftează după el nu va ști nimeni, niciodată. Și nu doar femei de rând, ci și vedete, colege de branșă. Una dintre acestea este Kirstie Alley, actriță cunoscută din serialul 'Cheers' și nu numai.

Aceasta a destăinuit recent că John Travolta e 'dragostea vieții ei' și că încă îl mai iubește pe actorul în vârstă de 67 de ani. Actrița, ea însăși în vârstă de 64 de ani, a declarat că a avut prilejul de a se săruta cu starul din 'Grease' și că ar fi mers și mai departe, chiar s-ar fi măritat cu el.

'L-am iubit, încă îl iubesc. Dacă nu eram măritată (atunci – n. red.) aș fi mers mai departe și m-aș fi căsătorit cu el', a spus vedeta. Ulterior, când s-au întâlnit pentru a face alte filme împreună, situația era invers. Actrița era liberă, iar el se căsătorise.

Mai în glumă, mai în serios, aceasta recunoaște că, mai ales acum, e important și faptul că actorul deține un avion personal. 'Pare că nu e important ca cineva să dețină un avion, dar este. Pe măsură ce îmbătrânești nu vrei să-ți mai pierzi vremea în aeroporturi', a mai spus actrița.

Actrița  amărturisit că i-au trebuit ani ca să nu-l mai vadă pe John Travolta ca pe un potențial partener romantic.

Cu Patrick Swayze voia o aventură

Nu e singurul actor pe care l-a plăcut mult, ca bărbat, Kirstie. Și cu Patrick Swayze, cu care a jucat în 'North and South' s-a sărutat și ar fi vrut să aibă o aventură. Actorul, însă, era căsătorit atunci cu Lisa Niemi, iar ea, la rândul său, era de asemeni măritată. Din păcate avea să moară de cancer pancreatic în 2009.

'L-am sărutat și îmi doream să pot avea o aventură cu Patrick Swayze, dar amândoi eram căsătoriți', a mai spus actrița.

Kirstie a fost căsătorită cu Bob Alley în perioada 1970 – 1977 și cu Parker Stevenson între anii 1983 – 1997.

'Când ești pe drum și faci un film, e foarte ușor să te îndrăgostești de colegul tău. Foarte, foarte ușor', a mai spus Kirstie, referindu-se atât la Travolta, cât și la Swayze.

'Gândiți-vă numai. Am filmat North and South timp de un an. Așa că, timp de un an te afli lângă acea persoană și e greu', a explicat vedeta.

Vezi și Cum e să fii căsătorită cu John Travolta. Soția lui dă totul din casă. Cum mențin romantismul după 27 de ani de căsătorie

Citește și: