Kim Kardashian și Kanye West se pregătesc să devină părinți de gemeni

Kim Kardashian și Kanye West se pregătesc să devină părinți de gemeni

Kim Kardashian și-a dorit foarte tare să devină mamă pentru a treia oară. Pentru că la primele două sarcini a avut mari probleme de sănătate, aceasta a decis să apeleze la o mamă surogat pentru al treilea copil, dar a avut o surpriză de proporții: va avea gemeni.

 

Starul TV și soțul ei, Kanye West, au doi copii, o fetiță,  North West, și un băiețel, Saint West, iar acum își vor mări din nou familia, însă nu doar un copil, așa cum credea toată lumea, ci cu doi. Ei așteaptă gemeni. Drept dovadă stau imaginile cu femeia, care a acceptat să fie mamă surogat pentru ei, care afișează o burtă imensă. Aceasta a fost surprinsă recent de paparazzi, la o plimbare prin Los Angeles.

Citește și: Halit Ergenc, actorul celebru din Suleyman Magnificul, a slăbit enorm de când a început filmările la noul serial. Iată cum arată acum

Și-a dorit să fie și ea mămică de gemeni ca Beyonce

Dar și o întrebare pusă de Kim pe Instagram, unde își întreabă fanii unde poate găsi un cărucior dublu bun.   Micuții sunt așteptați să vină pe lume curând, însă până acum Kim Kardashian și Kanye au refuzat să dea detalii despre sarcină.

TMZ.com susține că cei doi i-ar plăti mamei purtătoare timp de 10 luni, 4.500 de dolari pentru cheltuielile curente, iar la final – 45.000 de dolari pentru a le aduce pe lume copilul, plus încă 5.000 de dolari pentru cel de-al doilea copil.

De altfel, imediat după ce Beyonce a anunțat că va avea gemeni, vedeta TV a părut extrem de încântată de idee, dezvăluind că și ea și-ar dori tot gemeni.

 

Citește și: