Luni seara, Kim Kardashian, în vârstă de 38 de ani, a venit la evenimentul caritabil care a reunit spuma vedetelor într-o rochie mulată, din latex, având atașate sute, poate mii de mărgele transparente, designerul Thierry Mugler dorind să creeze senzația că soția lui Kanye West tocmai ce a ieșit din ocean.

Și părul și machiajul vedetei au fost în ton, contribuind la aspectul ”ud” al lui Kim, mamă a trei copii.

„Udă şi picurând, acesta este look-ul în seara asta”, a declarat chiar Kim Kardashian.

Numai că ochii nu au fost ațintiți asupra rochiei sale, ci asupra unui detaliu care a aprins discuțiile în mediul online. Nu poți să nu observi talia ciudat de subțire a vedetei. De altfel, nu puțini sunt cei care cred că, pe bună dreptate, nu poți arăta așa decât dacă ți-ai scos câteva coaste.

talia vedetei este ciudat de subtireSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Și, mai mult decât atât, nu poți arăta așa peste noapte, oricâte diete ai ține și oricât de multă mișcare ai face (iar antrenorul personal al lui Kim susține că aceasta face sport 6 zile pe săptămână).

Deocamdată, Kim nu a comentat în vreun fel informațiile.

E posibil ca vedeta să fi purtat un corset, dar adevărul nu se știe pentru moment.

De-a lungul vremii, Kim Karadashian, fană declarată a botoxului (pe care a încercat să și-l injecteze inclusiv singură), s-ar fi operat la șolduri, picioare și posterior, spun experții.

Vezi și Met Gala 2019: vedetele au defilat în rochii făcute la imprimanta 3D, un actor a venit îmbrăcat jumătate în femeie, jumătate în bărbat. Iată cele mai ciudate costumații

Citește și: