Kim Kardashian confirmă că al patrulea copil e pe drum. Ce sex are și când se va naște

Kim Kardashian confirma ca al patrulea copil e pe drum

După ce, la începutul acestui an, sursele anunțau că Kim Kardashian și soțul ei, rapperul Kanye West, vor deveni părinți pentru a patra oară, iată că. În sfârșit, vedeta a confirmat, indicând și ce sex va avea bebelușul și când va veni pe lume.

Potrivit lui Kim Kardashian, bebelușul care va fi născut de o mamă-surogat va avea sex masculin. Acesta urmează să vină pe lume 'curând', a mai spus vedeta.

Anunțul a fost făcut chiar în reality show-ul familiei Kardashian, unde vedeta a mărturisit că singură s-a dat de gol, de Crăciun, legat de faptul că va deveni din nou mamă: 'M-am îmbătat la petrecerea de Crăciun și am sopus unor oameni. Nu-mi amintesc cui, de obicei nu mă îmbăt'.

Vedeta în vârstă de 38 de ani și soțul ei, de 41 de ani, au împreună două fiice – North, de cinci ani și jumatate, și Chicago, care urmează să împlinească un an -, dar și un fiu, pe Saint, de 3 ani.

Și Chicago a fost adusă pe lume tot de o mamă surogat. De această dată, însă, e vorba despre o altă femeie care poartă sarcina.

Sursele au declarat că băiețelul se va naște primăvara aceasta.

Vezi și Kim Kardashian asteapta al patrulea copil. Va veni pe lume pe o cale neconventionala

Citește și: