Kevin McKidd, din ”Anatomia lui Grey”, a devenit a treia oară tătic. Are un copil perfect!

Kevin McKidd a devenit a treia oara tatic

Kevin McKidd, cunoscut din serialul 'Anatomia lui Grey', unde îl interpretează pe doctorul Owen Hunt, a devenit tată pentru a treia oară. Soția lui a adus pe lume un băiețel, Aiden.

Spre deosebire de personajul pe care îl joacă, cu viața lui complicată, Kevin are o existență simplă, fericită. Tocmai a devenit tată a treia oară și îi este recunoscător până la cer și înapoi soției sale, Arielle, pentru asta. Nou-născutul este primul copil al celor doi, actorul mai având doi copii mari dintr-un mariaj anterior.

'Bun venit Aiden în familia noastră și în lume! Arielle, ești cea mai minunată mamă și te iubesc foarte mult. Vă iubesc p toți foarte mult!!' a scris actorul de 44 de ani pe o rețea de socializare, folosind simbolic hastaguri precum #forever (pentru totdeauna) sau #NewLife (o viață nouă).

Tot pe rețeaua de socializare a postat și o fotografie alb-negru cu soția sa și nou-venitul pe lume.

Kevin și Arielle s-au căsătorit în martie, în cadrul unei ceremonii surpriză. Tot atunci actorul a anunțat că Arielle era gravidă.

Din primul său mariaj, cel cu Jane Parker, care a durat din 1999 până în 2016, au rezultat Joseph, în vârstă de 18 ani, și Iona, de 16 ani.

Vezi și La aproape 40 de ani a născut primul copil. Iată cum arată acum actrița din Anatomia lui Grey

Citește și: