Kemal din „Dragoste infinită” urmează să se însoare cu o actriță celebră, însă nunta e în pericol din cauza unei alte femei

Kemal din „Dragoste infinită” urmează să se însoare cu o actriță celebră, însă nunta e în pericol din cauza unei alte femei

Actorul turc Burak Özçivi pare foarte fericit alături de Fahriye Evcen, cu care s-a logodit în luna martie, în Solingen, Germania, unde actrița s-a născut și a crescut. Însă, nunta lor este pusă în pericol de femeile superbe care tot îi dau târcoale starului din „Dragoste infinită'.

Burak a câștigat titlul de cel mai bun fotomodel din Turcia și a ieșit pe locul doi la competiția „Cel mai bun fotomodel din lume', fiind un bărbat extrem de frumos, așa că nu e de mirare că toate femeile suspină când îl văd și fac coadă după el. Fahriye Evcen are motive să fie îngrijorată în privința mariajului ei cu celebrul actor, având în vedere că o mulțime de femei superbe încearcă să-și facă loc în inima actorului, presiunea fiind destul de mare pentru Evcen.

Fahriye Evcen și Özçivi urmează să se căsătorească în iunie, însă mai multe fotomodele, care susțin că ar fi îndrăgostite de actor,  încearcă să oprească acest eveniment. După ce frumoasa Mahlagha Jaberi, un fotomodel iranian, a încercat să intre în grațiile actorului, flirtând cu actorul pe pagina lui de Instagram, acum acestuia îi dă „târcoale' și un celebru fotomodel rus, superba Victoria Bonya. Frumoasa blondă îi comentează actorului la toate pozele postate de acesta pe Instagram, în care dezvăluie că este îndrăgostită de ochii lui și îl copleșeste cu complimente.

Dacă pe Mahlagha Jaberi, Burak a blocat-o pe contul lui după ce logodnica lui a făcut o criză de gelozie, se pare că nu același lucru l-a făcut și în cazul rusoaicei.

Nu ar fi exclus ca nunta lui Burak cu Evcen să fie anulată curând, având în vedere că ei mai au doar o lună până la nuntă și nici măcar nu au ales locația unde va avea loc marele eveniment.

 

Fahriye Evcen și protagonistul din filmul „Dragoste infinită', difuzat de Kanal D,  formează un cuplu din 2014, iar în luna martie s-au logodit în cadrul unui eveniment organizat în Germania, iar nunta ar trebui să aibă loc pe 29 iunie.

 

Citește și: