Kemal din „Dragoste infinită” și soția lui au fugit în Maldive pentru luna de miere. Iată primele imagini de pe insula paradis. Fahriye Evcen este superbă

Kemal din „Dragoste infinită” și soția lui au fugit în Maldive pentru luna de miere. Iată primele imagini de pe insula paradis. Fahriye Evcen este superbă

Burak Özçivit, interpretul lui Kemal din „Dragoste infinită',  și  actrița Fahriye Evcen au avut parte de o nuntă grandioasă pe 29 iunie, dar care a fost și foarte obositoare pentru proaspeții însurăței. Drept urmare, imediat după marele eveniment cei doi și-au făcut bagajele și au fugit în luna de miere.

 

Burak și Evcen își petrec luna de miere în Maldives, într-un decor de vis de unde au postat deja și câteva fotografii. Frumoasa actriță  a pus pe Instagram  o imaginea cu ea, în costum de baie, în piscină, în timp ce în spate se vede oceanul. Fotografia a primit imediat aproape un milion de like-uri și sute de comentarii. Frumosul actor nu s-a lăsat nici el mai prejos și a postat pe contul personal de Facebook o imagine cu el la bustul gol, în timp ce se bucură de peisaj și soare.

În plus, Evcen a publicat și o poză de la nuntă, alături de un mesaj prin care îi face o adevărată declaraie de dragoste soțului ei.  „Eroul meu, lumea mea. Am crescut cu tine și sunt completă cu tine. „Da' pentru totdeauna', a scris actrița.

 

From #FahriyeEvcen story #BurakOzcivit #HoneyMoon #buraközçivit #loveisall ?????

A post shared by Fahriye Özçivit &Burak Özçivit (@fbozcivit.ar) on

Citește și: Cum arată și ce face Shannen Doherty, Brenda din  'Beverly Hills 90210', la două luni după ce s-a vindecat de cancer. Ce frumoasă e!

Formează un cuplu de trei ani

 

Burak Özçivit, frumosul Kemal din „Dragoste infinită', și logodnica sa, actrița Fahriye Evcen, au mers joi seară în fața altarului și și-au jurat iubire veșnică, într-un decor de vis și în prezența a 500 de persoane.

Celebrul și fermecătorul actor a recunoscut că a cheltuit o adevărată avere pentru ca cea mai frumoasă zi din viața lui și a lui Evcen să fie una memorabilă. Petrecerea a avut loc la prestigioasa locație Sait Halim Paşa Yalısı, pe malul Bosforului, iar Burak și frumoasa sa logodnică  au decis să devină soț și soție după trei ani de relație.

Povestea de dragoste dintre Burak și Evcen a început după ce aceștia s-au cunoscut pe platourile de filmare de la pelicula „Kardeşim Benim '. Ei formează un cuplu din anul 2014. Fermecătorul actor a dezvăluit că din prima clipă în care a văzut-o pe Evcen a știut că este aleasa lui. „Din prima clipă când ne-am văzut, între noi a existat chimie. A fost o comunicare instantanee. (…). Când o întâlnești pe femeia vieții tale, nu cercetezi, nu analizezi, ci pur și simplu știi, iar sentimentul acesta nu te părăsește nicio clipă', a mai spus acesta. Imediat după luna de miere, cei doi se vor întoarce pe platourile de filmare.

Citește și: