Kemal din ”Dragoste infinită” se ia în piept cu David Beckham

Kemal din ”Dragoste infinită” se ia în piept cu David Beckham

Româncele încă mai suspină după Burak Ozcivit, actorul  turc de 32 de ani care a frânt inimi în popularele seriale 'Suleyman Magnificul' și 'Dragoste infinită'. „Kemal' e considerat cel mai frumos bărbat din Turcia la ora actuală. Acesta a primit zilele trecute o ofertă colosală care-i va aduce și mai multă faimă la nivel mondial. El va juca într-o reclamă alături de fotbalistul David Beckham. Cei doi vor promova un complex de locuințe în care s-a investit un miliard de dolari.

David Beckham este un familist convins

Citește și: Anunțul trist făcut de Casa Regală. Prințul consort este grav bolnav și nu mai recunoaște pe nimeni

Ani la rând a fost considerat unul dintre cele mai bune modele masculine din lume. După ce a renunțat la podiumul de modă, Burak Ozcivit a început cariera de actor care i-a adus o mare popularitate. În România telenovelele în care a jucat au înregistrat audiențe record.

Va primi 1,5 milioane de dolari

Aflat într-o pauză de filmări, Burak s-a trezit cu o superofertă. Conform presei din Turcia, el va primi 1,5 milioane de dolari pentru a juca într-o reclamă alături de legendarul fotbalist britanic David Beckham. Propunerea a venit din partea emirului El Maktoum din Dubai. Bogătașul dorește să promoveze un complex rezidențial în care a investit un miliard de dolari, prin intermediul celor doi bărbați extrem de sexy.

Deși nu știa cine este Burak Ozcivit, David Beckham a acceptat propunerea emirului din Dubai. Asta mai ales că onorariul pentru el a fost cu mult mai generos, pare-se, decât cel al actorului. Cei doi se vor lua în piept într-un clip de un minut, în care nu vor lipsi femeile frumoase și tentațiile.

Potrivit ziarelor din Turcia, emirul multimiliardar i-a ales pe cei doi datorită imaginii lor curate de familiști convinși. Dacă pe Beckham îl cunoștea de mul timp, de Burak Ozcivit a devenit interesat după ce telenovelele în care a jucat el au devenit preferatele familiei sale.

Citește și: