Kemal din „Dragoste infinită” a dat lovitura. Succesul serialului-fenomen l-a făcut milionar peste noapte. Actorul Burak Özçivit a primit o ofertă de nerefuzat

Kemal din „Dragoste infinită” a dat lovitura. Succesul serialului-fenomen l-a făcut milionar peste noapte. Actorul Burak Özçivit a primit o ofertă de nerefuzat

Succesul din filmul „Dragoste infinită', unde i-a dat viață frumosului Kemal, l-a făcut pe Burak Özçivit milionar peste noapte. Oamenii l-au îndrăgit pentru frumoasa poveste de dragoste din serial pentru care și-a riscat și propria viață și și-a făcut fani peste tot în lume, dar și în Orientul Mijlociu, fapt pentru care actorul a primit o ofertă de nerefuzat.

 

Deși abia a intrat într-o pauză de filmări, actorul se întoarce deja pe platoul de filmare. Acesta a fost plătit cu nu mai puțin de 5 milioane de lire turcești să apară în reclamele centrelor comerciale Emaar, ce aparțin șeicului Hand Maktum. Așadar, Burak va pleca câteva zile în Dubai pentru a filma spoturile publicitare. Actorul a primit această sumă fabuloasă pentru doar două zile de filmări.

Citește și: Chef Florin Dumitrescu a trecut la dietă: „Nu mai suport gândul că Scărlătescu este mai slab ca mine'

Burak și Fahriye s-au bucurat de o a doua lună de miere

Totodată, pentru că el și frumoasa sa soție, Fahriye Evcen, au fost criticați că nu au pus pe rețelele de socializare imagini împreună din luna de miere, cei doi și-au învățat lecția și au început să publice imagini împreună. În plus, Fahriye și Burak au petrecut câteva zile de vis, în provincia Riza, unde Burak a filmat pentru pelicula „Kardesim Benim 2'. După terminarea filmărilor, cei doi s-au bucurat de câteva zile împreună, considerând că aceasta este a doua lor lună de miere.

Burak a devenit cunoscut pentru rolul din „Dragoste infinită', însă a jucat și în alte seriale de succes, precum „Çalıkuşu' sau „Aşk Sana Benzer', unde a jucat alături de frumoasa lui soție, Fahriye Evcen, sau „Suleyman Magnificul'.

Citește și: