Keira Knightley, prima apariție pe covorul roșu de când a născut în secret

Keira Knightley prima aparitie pe covorul rosu de cand a nascut

Actrița Keira Knightley și-a făcut apariția pe covorul roșu, la premiera celui mai recent film al său, 'Official Secrets', aceasta fiind prima sa ieșire oficială de când a devenit mamă pentru a doua oară.

Actrița a îmbrăcat o rochie albă, vaporoasă, pentru a ascunde formele mai voluptoase decât de obicei. Rochia, ușor transparentă, a lăsat la vedere subtil picioarele și brațele, restul fiind acoperit.

Deși probabil obosită, pentru că mai are acasă o fetiță de 4 ani, Keira, cunoscută din Pirații din Caraibe, a radiat, fața ușor mai împlinită prinzând-o de minune.

Cu părul buclat și sandale aurii, Keira a bifat cu brio această primă ieșire în lume.

Nu se știe sexul celui de-al doilea copil

Nu se știe cu exactitate când a născut vedeta, pentru că niciun anunț oficial în acest sens nu a fost făcut. În 13 septembrie, ea și soțul ei, James Righton, au fost văzuți împingând un cărucior pe străzile Londrei. Cel mai probabil acolo se afla cel de-al doilea copil al lor, pentr că vedeta nu mai avea deja burtica de gravidă.

Despre sarcină s-a aflat în mai, când vedeta a apărut cu burtica la vedere la o petrecere Chanel, la Paris.

Cuplul, devenit oficial în 2013, când Keira și James și-au spus 'da', este foarte discret când vine vorba despre copii. Pe Edie, pe care Keira nu o mai consideră deja un copil, ci o 'persoană', a ținut-o cât a putut de departe de blitzurile paparazzilor.

Vezi și Și-a ținut burtica ascunsă luni bune. Keira Knightley e însărcinată pentru a doua oară!

Citește și: