Ingrediente:

  • 4 chifle cu susan
  • 2 felii piept de pui sau curcan
  • 250 g cremă de brânză
  • sucul unei lămâi
  • 2 roșii
  • 2 cartofi
  • câteva foi salată
  • o ceapă roșie
  • pudră de usturoi
  • pătrunjel
  • oțet
  • boia
  • 150 ml ulei
  • sare
  • piper
  • 1. Se taie carnea în bastoane ca la cartofii prăjiți și se pun într-un castron cu ulei, boia, sare, piper și două linguri de oțet. Se amestecă totul.
    2. Crema de brânză se amestecă bine cu sucul de lămâie, una-două linguri usturoi pudră, sare, piper și pătrunjel tocat.
    3. Se pun în vase separate carnea și cartofii curățați și tăiați bastonașe, să se prăjească.
    Între timp se feliază roșiile și ceapa.
    4. În chifle se taie câte un buzunar, se pune salata, crema de brânză și apoi cartofi prăjiți, carne, roșii, ceapă și se aduc la masă.

    Sursa foto:Thinkstock