Fanii sunt în delir! După 20 de ani, unul dintre cei mai iubiți actori revine într-un rol legendar

Keanu Reeves revine in rolul Neo

După 20 de ani de la debutul său în rolul Neo în primul lungmetraj „Matrix”, actorul canadian Keanu Reeves va relua rolul rebelului cu ochelari negri în cel de-al patrulea film din această franciză science-fiction.

Keanu Reeves, acum în vârstă de 54 de ani, o va avea alături pe Carrie-Anne Moss, care va reveni în rolul Trinity, a informat marţi compania Warner Bros într-un comunicat.

„Nu putem fi mai fericiţi să ne întoarcem în Matrice alături de Lana”, a declarat şeful Warner Bros, Toby Emmerich.

Lana Wachowski, care purta numele Larry înainte de schimbarea de sex din 2010, a regizat trilogia „Matrix” împreună cu fratele său, Andrew, care a devenit Lilly, după ce a suferit de asemeni o schimbare de sex în 2016.

Trilogia – „Matrix” în 1999, urmată de „Matrix Reloaded” şi „Matrix Revolutions”, ambele lansate în 2003 – a generat în total încasări de peste 1,6 miliarde de dolari în întreaga lume.

Inițial, Keanu Reeves afirma că nu va mai relua niciodată rolul. Mai mult, presa anunțase că i s-a găsit și un înlocuitor, respectiv Michael B. Jordan, cel cunoscut deja din „Creed” şi „Black Panther”, un actor cu un fizic de invidiat, care urma să și producă cel de-al patrulea film al seriei.

Din fericire, pentru fanii lui Keanu Reeves, acesta a revenit asupra deciziei.

Vezi și I s-a oferit șansa de a juca din nou rolul care i-a adus celebritatea, dar a refuzat. Cine îl va înlocui pe Keanu Reeves în următorul Matrix

Citește și: