Momentul favorit de la Oscar 2020: Keanu Reeves a venit cu mama sa! E limpede de unde a moștenit actorul frumusețea

Keanu Reeves a venit cu mama lui la Oscaruri

Când credeam că actorul Keanu Reeves nu poate deveni mai adorabil decât deja este, iată că vedeta ne-a mai dăruit o surpriză: a venit la Premiile Oscar însoțit nu de iubită, ci de mama sa.

Cei doi au format una dintre cele mai frumoase și stilate perechi de pe covorul roșu. El, îmbrăcat în negru, cu papion, iar ea îmbrăcată complet în alb, extrem de fină și elegantă.

Cu părul complet alb, Patricia Taylor, în vârstă de 76 de ani, a purtat un costum din două piese, cu pantaloni, uncolier la baza gâtului și pantofi sclipitori. A fost expresia rafinamentului, pusă perfect în valoare de băiatul ei, în vârstă de 55 de ani.

Deși nu se observă o asemănare între cei doi, în afară de faptul că ambii sunt frumoși, fără nicio exagerare, a devenit pentru toată lumea clar de unde a luat actorul genele bune.

Cei care au participat la eveniment și au stat cu ochii pe Keanu și mama sa spun că actorul s-a purtat ca un fiu perfect, cu multă grijă față de mama sa.

 Actorul, care filmează în prezent pentru 'Matrix 4', film ce va fri lansat la anul, nu a fost nominalizat la Oscaruri anul acesta. Asta nu înseamnă, însă, că nu a urcat pe scenă. A fost cel care a anunțat câștigătorul la categoria Cel mai original scenariu, premiu încasat tot de echipa 'Parasite', filmul care a câștigat trofeul cel mare.

În ultima perioadă, discretul și modestul Keanu Reeves a tot fost pe prima pagină a ziarelor, după ce, la un eveniment din lumea filmului, a venit de mână cu artista Alexandra Grant. A fost, practic, momentul în care a făcut relația cu aceasta oficială.

Vezi și Toată lumea a criticat-o că pare mai în vârstă decât Keanu Reeves, dar ei nu-i pasă. Iubita actorului a explicat de ce refuză să-și vopsească părul

Citește și: