Katie Holmes, însărcinată la 38 de ani. Gesturile care au dat-o de gol că ea și Jamie Foxx se pregătesc să devină părinți

Katie Holmes, însărcinată la 38 de ani. Gesturile care au dat-o de gol că ea și Jamie Foxx se pregătesc să devină părinți

Relația dintre Katie Holmes, fosta soție a lui Tom Cruise, cu actorul Jamie Foxx devine din ce în ce mai serioasă. Potrivit revistei OK!, cei doi se pregătesc să devină părinți, actrița urmând să devină din nou mamă la 39 de ani.

Katie și Jamie au confirmat la începutul lunii că formează un cuplu. Cei doi au fost surprinși recent plimbându-se de mână pe o plajă din Malibu, unde dețin o casă de vacanță, iar rochița înflorată purtată de Katie a lăsat la vedere burtica de graviduță, conform publicației menționate.

Citeșteș și: Nunta secolului. Prințul Harry și Meghan Markle își vor uni destinele într-un eveniment de 47.000.000$

Katie Holmes și Jamie Foxx au o relație de patru ani

În plus, Katie se pare că a renunțat deja la alcool și și-a scurtat orele de stat în sală,  detalii ce par să confirme faptul că aceasta poartă în pântece copilul lui Jamie. „ Și-a scurtat programul de exerciții și evită alcoolul. De asemenea, ei au început să vorbească cu prietenii lor despre viitorul lor ca o familie', a declarat o sursă pentru revista menționată.  Kate și celebrul actor se pare că vor anul următor să meargă și în fața altarului pentru a-și jura iubire.

Aceasta este prima relație oficială a actriței după despărțirea misterioasă de Tom Cruise, în 2012. Katie Holmes are o fiică, pe nume  Suri,  din căsnicia cu marele actor, a cărei custodie îi aparține. De teamă să nu o piardă pe micuța Suri, Katie se pare  a păstrat o discreție totală asupra vieții ei private  până acum. Mai mult, undele tabloide susțin că actrița și-a ascuns relația cu Jamie, cu care formează un cuplu de patru ani, pentru că Tom Cruise i-a interzis să se implice timp de cinci ani după divorț, în altă relație.

 

Citește și: