Katherine Jackson  a suferit un accident vascular cerebral. Și-a pierdut vederea și nu mai poate să vorbească

Katherine Jackson  a suferit un accident vascular cerebral. Și-a pierdut vederea și nu mai poate să vorbească

Katherine Jackson a suferit un accident vascular cerebral. Copiii lui Michael Jackson, îndurerați. Problemele se țin lanț de ei. După ce și-au pierdut tatăl, iar mama lui Paris și a lui Prince Michael a fost diagnosticată cu cancer, acum aceștia sunt la un pas să-și piardă și bunica.

 

Katherine Jackson (87 de ani)  a ajuns săptămâna trecută, de urgență la spital, după ce a suferit un accident vascular cerebral. Mama a zece copii se recuperează acum acasă, însă starea ei de sănătate este foarte gravă, având în vedere și vârsta înaintată. Aceasta și-ar fi pierdut vederea și are dificultăți de vorbire.

Citește și:  O mare vedetă a anunțat că are HIV. Mărturisirea cutremurătoare: „Un fost iubit m-a ameninţat că va face publică această informaţie…”

Citește și: Blanket, fiul cel mic al lui Michael Jackson, avea doar șapte ani când tatăl lui a murit. Acum e expert în arte marțiale și seamănă perfect cu regretatul artist

Copiii și întreaga familie se pregătesc de tot ce e mai rău

„A suferit  accident vascular cerebral  în urmă cu o săptămână. Katherine a fost internată în spital, dar acum este din nou acasă. Are probleme cu vederea și cu vorbitul, însă starea ei este stabilă și este monitorizată de medici”, a declarat o sursă pentru Radar Online. Mama lui Michael Jackson a fost tratată la un spital din San Fernando Valley.

Acesta nu este primul accident vascular cerebral. Ea a mai a avut astfel de probleme și în trecut. Alături de Katherine sunt și Rebbie și câțiva dintre copiii ei, iar aceștia se pregătesc pentru tot ce e mai rău.

„A suferit un mic accident vascular, însă au fost mai multe de-a lungul ultimilor ani, iar starea ei de sănătate este precară”, a mai declarat o sursă pentru site-ul menționat.

Katherine s-a născut în Alabama, în 1930, și ea este cea care a ajutat la construirea celei mai de succes familii din istoria muzicii. S-a măritat cu managerul de muzică Joe Jackson în 1949 și și-au făcut o familie în Gary, Indiana. Din 1950 până în 1966, Katherine a adus pe lume 10 copii, printre care și gemenii Marlon și Brandon, cel din urmă murind la câteva ore de la naștere. După moartea celui mai cunoscut fiul al ei, Michael Jackson, care s-a stins din viață în iunie 2009, ea s-a ocupat de averea megastarului și a devenit protectorul celor trei copii ai lui, Paris, Prince Michael și Blanket, care sunt foarte apropiați de ea.

Citește și:

Loading...